Friday, September 17, 2010

New CRSP List released September 2010

There is a new CRSP list (Current Retail Selling Price list) that has been released by KRA.

It can be found here.

This list is the starting point for calculating duty payable for vehicle imports into Kenya. Use it in association with this Duty Valuation Template to calculate the approximate duty payable on vehicle imports. It is always advisable to still confirm duty payable on your proposed import from KRA either directly or through your clearing agent before you proceed to buy your vehicle.

50 comments:

  1. Thanks boss, very informative.

    ReplyDelete
  2. u are an angel. there is a place for you in heaven.

    ReplyDelete
  3. Thanks boss, very informative.

    ReplyDelete
  4. there is a place for you in heaven.

    ReplyDelete
  5. This is someone who is good at what he does, I will contact you to import my next car...keep up the good work

    ReplyDelete
  6. man thanks so much this is so precious...

    ReplyDelete
  7. Has this list been revised since September? If so how can I get the current one?

    ReplyDelete
  8. It has indeed. The current list is on the KRA website. Link below:

    http://www.kra.go.ke/notices/pdf2011/CRSP-JAN-2011.xls

    ReplyDelete
  9. how'd you ever find me? I'm not going to ask how u figured out it was me, guess that's pretty obvious! I missss you soooo much and LOVE LOVE YOU

    ReplyDelete
  10. how'd you ever find me? I'm not going to ask how u figured out it was me, guess that's pretty obvious! I missss you soooo much and LOVE LOVE YOU

    ReplyDelete
  11. To be a adroit lenient being is to from a amiable of openness to the in the seventh heaven, an gift to guardianship aleatory things beyond your own manage, that can front you to be shattered in hugely outermost circumstances pro which you were not to blame.

    ReplyDelete
  12. Has this list been revised since September? If so how can I get the current one?

    ReplyDelete
  13. “Pep Guardiola has defended Lionel Messi after his penalty miss as good as cost Barcelona a place in the Champions League final. Messi has enjoyed an extra...

    ReplyDelete
  14. @Ucuz The most recent list is always available on the KRA site now. Check on the KRA site under customs downloads

    ReplyDelete
  15. 2012-2013 yılı toptan bot kreasyonumuz tamamlanmıştır.

    Bot Fiyatlarımız 13 TL (+KDV)'den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

    Ürün kataloğumuz ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

    YENİ SEZON KATALOĞUMUZ İÇİN TIKLAYINIZ!

    ReplyDelete
  16. ÇOCUK MONT 'A HOŞGELDİNİZ !

    2012 - 2013 sezonu Çocuk Mont modellerimiz yepyeni renk ve modellerle tamamlanmıştır. Çok yakın zamanda satışa sunulacaktır.

    Firmamız 0-14 yaş erkek ve kız çocuk grubuna yönelik Çocuk Mont üretimi yapmaktadır. Gerek kendi ürettiği gerekse ithal ettiği ürünlerle kendimize olan güvenimiz sonsuz. Bu sene yine sizlerle olmaya devam edeceğiz.

    Daha fazla ayrıntı ve bilgi için iletişim numaralarımızdan lütfen bizimle irtibata geçiniz.

    ReplyDelete
  17. ÇOCUK MONTU FİRMA PROFİLİ

    Çocuk montu üretimi alanında on yıllardır hizmet veren firmamız her geçen gün daha yeni model ve renklerle adından daha çok söz ettirmeye devam ediyor.

    Gerek yerli gerekse ithal kumaşlarla işinin ustası modelistlerimizle gece gündüz çalışarak mükemmel Çocuk montu kreasyonlar oluşturmaktayız.

    ReplyDelete
  18. BEBEK MONT'A HOŞGELDİNİZ!

    2012-2013 yılı bebek mont kreasyonumuz tamamlanmıştır.

    Ürün kataloğumuz ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için online satış linkine tıklayabilirsiniz. bebek mont Toptan satış için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

    ReplyDelete
  19. Bebek montunda 20 yıldır hizmet veren firmamız en kaliteli işçiliği en uygun fiyata sunma politikasını ilke edinmiştir. Perakendecilere, Yardım kuruluşlarına, vakıflara yardımsever iş adamlarına bu güne kadar sorunsuz şekilde hizmet veren firmamız bebek montu alanında adından söz ettirmeye devam ediyor.

    Hem yurt içinde hem de yurt dışında ihaleye giren şahıs veya firmalar, bizlerle iletişime geçin. Bir haftada 5000 mont üretme potansiyeline ve hali hazırda 10.000 stoğa sahibiz. Sizlerle çalışmaktan mutluluk duyarız.

    ReplyDelete
  20. Genel itibari ile Türkiye piyasasında dolaşan Bebek montları ya çin işi ucuz işçilik ama buna nazaran göz alıcı renkler ve modeller veyahut iç piyasa için üretilmiş içi komple polar dışı su tutmaz soft kumaştan üretilmiş anorak tarzı Bebek montları veya yine yurt içi piyasa için üretilmiş gereçekten kaliteli Bebek montlarıdır.

    ReplyDelete
  21. ÇOCUK MONTLARI HAKKIMIZDA


    Çocuk Montları alanında on yıllardır hizmet veren firmamız sizlere en kaliteli ürünü en iyi fiyata en kısa sürede vermeyi garanti etmektedir.

    Gerek kendi ürettiği gerekse anlaşmalı firmalara ürettirdiği yeri geldiğinde ithal olarak aldığı Çocuk Montları en uygun fiyatlara sizlere sunmayı görev edinmiş firmamız sizlerle çalışmaktan büyük mutluluk duyacaktır.

    Gerek yardım kuruluşları gerekse yardımsever şahıs ve firmalar.. Sizler için ve çocuklarınız için en değerli Çocuk Montları Özay Group kalitesi ile sizlere ulaşmaya devam ediyor.

    Firmamız yardım kuruluşları yardım gönüllüsü firma ve şahıslara dışı su tutmaz kumaş içi komple polar diz boy olarak ürettiği çok değişik renklerde ve stoklu Çocuk Montları üretimi yapmaktadır.

    ReplyDelete
  22. Firmamız hemen her çeşit Ucuz Bot toptan olarak üretimini yapmakta ve piyasaya sürmektedir.

    Hali hazırda 40.000 toptan bot stoku ile alanında lider firmalar arasında ilk sırada gelmektedir. Gerek yardım kuruluşları için ürettiği promosyon botlar gerekse en modern tasarım ve kalıplarla yapılan özel işçilikli kreasyonlar ile bu senede çok ciddi bir şekilde piyasaya girecektir.

    Global dünya şartlarında ayakta kalmanın zor olması ve işçilik maliyetlerinin ülkemizde diğer ülkelere nazaran daha fazla olması nedeni ile Ucuz Bot sektörünün en önemli sıkıntısı ucuz ithal edilen ürünlerdir.

    Hiçbir sağlık kaygısı düşünülmeden yanlızca maddi menfaatlere bağlı bu ucuz işçilikli ürünler ne yazık kı ülkemiz Ucuz Bot piyasasını da olumsuz yönde etkilemektedir.

    ReplyDelete

  23. Erkek montu denilince akla ilk gelen firmalardan birisi olan firmamız gerek yurt içi ve gerekse yurtdışı Erkek montu piyasası alanında kendine hakettiği yeri almıştır. Hemen her modelde ve bedende Erkek montu üretimi ve hemde ithalatı ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti amaç edinmekteyiz.

    Bu sene de birbirinden şık, birbirinden havalı Erkek montu modelleri ile yine sizlerleyiz. 50'ye yakın yeni sezon modellerimiz ile sizlere kış aylarının soğukluğunu hissettirmeyecek ve sıcak bir dokunuş canlandıracak yüreğinizde elbet..

    ReplyDelete
  24. ERKEK MONT HAKKIMIZDA

    Firmamız özellikle ithal ürün erkek mont alanında hizmet vermektedir. Her sene yaklaşık 50 modelde çalışan firmamız bu senede en havalı erkek mont modelleri ülkemize getirerek en uygun fiyata satmayı amaçlamıştır.

    Bu sene erkek mont fiyatları belirgin olarak artabilmekte olup bunun başlıca sebebi ithal ürünlere uygulanmaya başlayan vergi dampingidir.

    ReplyDelete
  25. ERKEK MONT HAKKIMIZDA

    Firmamız özellikle ithal ürün erkek mont alanında hizmet vermektedir. Her sene yaklaşık 50 modelde çalışan firmamız bu senede en havalı erkek mont modelleri ülkemize getirerek en uygun fiyata satmayı amaçlamıştır.

    Bu sene erkek mont fiyatları belirgin olarak artabilmekte olup bunun başlıca sebebi ithal ürünlere uygulanmaya başlayan vergi dampingidir.

    ReplyDelete
  26. Sitemizde hemen her türlü toptan mont satışı yapılmaktadır Firmamız toptan mont,
    toptan çocuk montu, yardım amaçlı promosyon mont, ithal mont ve siparişe
    göre her türlü mont grubunun imalatını ve toptan satışını yapmaktadır.

    ReplyDelete
  27. TOPTAN BOT'A HOŞGELDİNİZ!

    Yardım kuruluşları, yardım gönüllüleri,ihaleye giren firmalar,

    Toptan bot alanında 25 yıldır hizmet veren firmamız en kaliteli işçiliği en uygun fiyata sunma politikasını ilke edinmiştir. Yardım kuruluşlarına, vakıflara yardımsever iş adamlarına bu güne kadar sorunsuz şekilde hizmet veren firmamız toptan bot alanında adından söz ettirmeye devam etmektedir.

    Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında ihaleye giren şahıs veya firmalar ! Arayın konuşalım. Bir haftada 5000 bot üretme potansiyeli ve hali hazırda 10.000 stok ile sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz.

    ReplyDelete
  28. Gelin Tacı Seçiminde dikkat etmeniz gerekenler

    Gelin tacı Gelini prenses gibi gösteren en önemli aksesuarlardan biridir Özellikle gelin tacının işlemeli olması gelinlin saçlarında güzelliğine güzellik katar

    Gelin taç modellerini ( istediğin sitenin adini yaz ve link bagla) sitemizde görebilir ve seçeneklerimiz arasından size uygun dilediğiniz Gelin Taç modellerini bulabilirsiniz. Gelin tacı seçerken giyeceğiniz gelinlik rengine uygun olmasına dikkat edin

    ReplyDelete
  29. Zigon Sehpa evimizin, ofisimizin dekorunda fazla da başrolde olmayan ama olmadığında yeri doldurulamayan aksesuarlardır. Orta sehpa, bulunduğu mekanın dekoruna göre farklı tasarımlarda ve değişik malzemelerden üretilebilmektedir. Sehpa, tasarımlarına ve kullanım alanlarına göre zigon sehpa, orta sehpa olarak anılırlar.

    Zigon sehpalar üzerine bir porselen tabak, mumluk, vazo veya bir çiçek buketi ile ile şık bir görünüme kavuşur. Evlerimizi dekorasyon açısından daha iyi gösteren mobilya olarak en iyi çeşitlerden birisi de zigon sehpalardır.

    ReplyDelete
  30. Zigon Sehpa evimizin, ofisimizin dekorunda fazla da başrolde olmayan ama olmadığında yeri doldurulamayan aksesuarlardır. Orta sehpa bulunduğu mekanın dekoruna göre farklı tasarımlarda ve değişik malzemelerden üretilebilmektedir. Sehpa, tasarımlarına ve kullanım alanlarına göre zigon sehpa, orta sehpa olarak anılırlar.

    Zigon sehpalar üzerine bir porselen tabak, mumluk, vazo veya bir çiçek buketi ile ile şık bir görünüme kavuşur. Evlerimizi dekorasyon açısından daha iyi gösteren mobilya olarak en iyi çeşitlerden birisi de zigon sehpalardır.

    ReplyDelete
  31. kravat bir takım elbisenin en önemli unsuru olduğundan böyle bir konunun ciddi olduğuna inanıyorum. Özellikle erkek çalışanların büyük kısmının haftanın ortalama 4 günü kravat taktığı düşünüldüğünde konunun ciddiyeti de artmaktadır. Kravat seçerken dikkate alınması gereken bazı şeyler var.

    - Kravat, elde bulunan mevcut takım elbiselere uyumlu olmalıdır.
    - Takım elbise ile aynı renk kravat güzel durmuyor. yalnız kravat takım elbise ile aynı renk olsa da, içinde farklı renklerde çizgiler, desenler varsa hoş durabilmekte.

    - gömleğe kravat uydurmaktan ziyade, kravata gömlek uydurmaya çalışın.

    ReplyDelete
  32. 3d çizim Çalışmalarımızda istenilen desenleri, damaskları ve ışık sistemlerini sizlere arzu ettiğiniz detaylara kadar sunarak gerçek bir sunum imkanı sağlamaktayız.

    3d çizim ve dekorasyon çizimlerde mekanınızın ve projenizin son halini görüp daha uygulamaya başlamadan değişiklik yapabilir, projeyi hayata geçirmeden önce nasıl görüneceği hakkında karar sahibi olabilirsiniz.

    Özellikle taslak aşamasındaki projelerinizi hem müşterinin mekanı daha iyi algılamasını hem de fikirlerinizi daha iyi ifade etmeniz açısından ve işin devamı için 3d çizim bağlayıcı etki sağlayacaktır.

    Mimari cephe tasarımı, mimari sunum, 3d modelleme, iç mekan modelleme, 3d çizim, 3 boyutlu bina ve ürün modelleme, giydirme cephe tasarımı, 3d kat planı, photoshop’ta 2d kat planı hazırlanması, mimari ve teknik animasyon, mimari görselleştirme ve mimari modelleme konularında profesyonel hizmet vermekteyiz.

    ReplyDelete
  33. Zigon Sehpa evimizin, ofisimizin dekorunda fazla da başrolde olmayan ama olmadığında yeri doldurulamayan aksesuarlardır. Orta sehpa, bulunduğu mekanın dekoruna göre farklı tasarımlarda ve değişik malzemelerden üretilebilmektedir. Sehpa, tasarımlarına ve kullanım alanlarına göre zigon sehpa, orta sehpa olarak anılırlar.
    Zigon sehpalar üzerine bir porselen tabak, mumluk, vazo veya bir çiçek buketi ile ile şık bir görünüme kavuşur. Evlerimizi dekorasyon açısından daha iyi gösteren mobilya olarak en iyi çeşitlerden birisi de zigon sehpalardır.

    ReplyDelete
  34. 3d çizim Çalışmalarımızda istenilen desenleri, damaskları ve ışık sistemlerini sizlere arzu ettiğiniz detaylara kadar sunarak gerçek bir sunum imkanı sağlamaktayız.

    3d çizim ve dekorasyon çizimlerde mekanınızın ve projenizin son halini görüp daha uygulamaya başlamadan değişiklik yapabilir, projeyi hayata geçirmeden önce nasıl görüneceği hakkında karar sahibi olabilirsiniz.

    Özellikle taslak aşamasındaki projelerinizi hem müşterinin mekanı daha iyi algılamasını hem de fikirlerinizi daha iyi ifade etmeniz açısından ve işin devamı için 3d çizim bağlayıcı etki sağlayacaktır.

    Mimari cephe tasarımı, mimari sunum, 3d modelleme, iç mekan modelleme, 3d çizim, 3 boyutlu bina ve ürün modelleme, giydirme cephe tasarımı, 3d kat planı, photoshop’ta 2d kat planı hazırlanması, mimari ve teknik animasyon, mimari görselleştirme ve mimari modelleme konularında profesyonel hizmet vermekteyiz.

    ReplyDelete
  35. Saklama kapları mutfakta kullanılıan en sağlıklı kaplardır. sebze ve meyveleri taze ve doğal halini korumak için çok kullanışlıdır. İster buz dolabında, isterse de mutfak dolaplarında saklama kapları az yer kaplıyor. Saklama kapları bulaşık makinesinde yıkana bilir, mikrodalga fırına girebilir.

    ReplyDelete
  36. Zigon Sehpa evimizin, ofisimizin dekorunda fazla da başrolde olmayan ama olmadığında yeri doldurulamayan aksesuarlardır. Orta sehpa bulunduğu mekanın dekoruna göre farklı tasarımlarda ve değişik malzemelerden üretilebilmektedir. Sehpa, tasarımlarına ve kullanım alanlarına göre zigon sehpa, orta sehpa olarak anılırlar.
    Zigon sehpalar üzerine bir porselen tabak, mumluk, vazo veya bir çiçek buketi ile ile şık bir görünüme kavuşur. Evlerimizi dekorasyon açısından daha iyi gösteren mobilya olarak en iyi çeşitlerden birisi de zigon sehpalardır.

    ReplyDelete
  37. Saklama kapları mutfakta kullanılıan en sağlıklı kaplardır. sebze ve meyveleri taze ve doğal halini korumak için çok kullanışlıdır. İster buz dolabında, isterse de mutfak dolaplarında saklama kapları az yer kaplıyor. Saklama kapları bulaşık makinesinde yıkana bilir, mikrodalga fırına girebilir.

    ReplyDelete
  38. 3d çizim Çalışmalarımızda istenilen desenleri, damaskları ve ışık sistemlerini sizlere arzu ettiğiniz detaylara kadar sunarak gerçek bir sunum imkanı sağlamaktayız.

    3d çizim ve dekorasyon çizimlerde mekanınızın ve projenizin son halini görüp daha uygulamaya başlamadan değişiklik yapabilir, projeyi hayata geçirmeden önce nasıl görüneceği hakkında karar sahibi olabilirsiniz.

    Özellikle taslak aşamasındaki projelerinizi hem müşterinin mekanı daha iyi algılamasını hem de fikirlerinizi daha iyi ifade etmeniz açısından ve işin devamı için 3d çizim bağlayıcı etki sağlayacaktır.

    ReplyDelete
  39. Zigon Sehpa evimizin, ofisimizin dekorunda fazla da başrolde olmayan ama olmadığında yeri doldurulamayan aksesuarlardır. Orta sehpa, bulunduğu mekanın dekoruna göre farklı tasarımlarda ve değişik malzemelerden üretilebilmektedir. Sehpa, tasarımlarına ve kullanım alanlarına göre zigon sehpa, orta sehpa olarak anılırlar.
    Zigon sehpalar üzerine bir porselen tabak, mumluk, vazo veya bir çiçek buketi ile ile şık bir görünüme kavuşur. Evlerimizi dekorasyon açısından daha iyi gösteren mobilya olarak en iyi çeşitlerden birisi de zigon sehpalardır.

    ReplyDelete
  40. Zigon Sehpa evimizin, ofisimizin dekorunda fazla da başrolde olmayan ama olmadığında yeri doldurulamayan aksesuarlardır. Orta sehpa, bulunduğu mekanın dekoruna göre farklı tasarımlarda ve değişik malzemelerden üretilebilmektedir. Sehpa, tasarımlarına ve kullanım alanlarına göre zigon sehpa, orta sehpa olarak anılırlar.
    Zigon sehpalar üzerine bir porselen tabak, mumluk, vazo veya bir çiçek buketi ile ile şık bir görünüme kavuşur. Evlerimizi dekorasyon açısından daha iyi gösteren mobilya olarak en iyi çeşitlerden birisi de zigon sehpalardır.

    ReplyDelete
  41. Thanks fоr finallу tаlκing abоut > "New CRSP List released September 2010" < Liked it!

    my webpage :: ЅEOPrеsѕor V5 review

    ReplyDelete
  42. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide
    credit and sources back to your site? My blog site is in the exact same area of
    interest as yours and my visitors would definitely benefit from a lot of
    the information you provide here. Please
    let me know if this alright with you. Thanks!


    My weblog :: digitürk modem

    ReplyDelete